ismerd meg edzéstípusainkat

Minden kedző és haladó növendéket szeretettel várunk edzéseinkre!

Kornak megfelelő terhelés
A tradícionális edzésmenetbe modern feladatokat építettünk be, hogy a legkisebbek is élvezzék az edzést.
Jelentkezz
Previous slide
Next slide
3-6 éves korig

Tanuki csoport

A legfiatalabb ninja csapat a Japán folklórban népszerű  tanukiról (nyestkutya) kapta a nevét, mivel a kicsiny alakváltó, épp olyan csintalan és játékos akár a gyerekek.

A csoportban 3-6 éves kor közötti tanítványok vannak, de a besorolásnál figyelembe vesszük a gyerekek fejlettségi szintjét is.

Milyenek az edzések?

Legapróbb növendékeink játékos feladatok segítségével sajátítják el a ninjutsu alap mozgáskészletét, melyben Manu Sensei óvodapedagógusi tapasztalataira is építünk. A kis ninja tanoncok életkoruknak megfelelő terhelést kapnak, sok-sok nagymozgásos elemmel, így könnyedén megtanulnak biztonságosan esni és gurulni. Kiemelt figyelmet kapnak az egyensúly- és ügyességfejlesztő gyakorlatok, így a megszerzett tudás készség szintre fejlődik bennük.

6-14 éves korig

Utánpótlás csoport

Növendékeink ebben a csoportban megtanulják a ninjutsu alap mozgáskészletét, és az egyszerűbb technikákat. Ezzel észrevétlenül fejlesztik egyensúlyérzéküket, rugalmasságukat, erőnlétüket és javul a testtudat, a koncentrációs készség, gyorsulnak a reflexek és a döntéshozatal.

Az edzéseinket Gábor Shihan vezeti, akinek közel 20 éves tapasztalata van gyerekek oktatásában. A csoportban tanuló fialatok felkészülnek a Seijin Dojo felnőtt csoportjába való csatlakozásra, ha tovább szeretnék mélyíteni tudásukat.

Milyenek az edzések?

A térningek nem csak szórakoztatók, hanem hasznosak is. A ninjutsu edzéseken a gyerekek megtanulják, hogyan kell megvédeni magukat és másokat. Ez azért is fontos, mert a ninjutsu nem csak egy harcművészeti stílus, hanem egy életforma, ami segít a gyerekeknek a saját határaikat túlszárnyalni.

Mit nyernek a gyerekek?
A sportolás előnyein túl, nő a szociális érzékenység (csapatmunka, tisztelet) és a jellem (türelem, kitartás) is formálódik.
Jelentkezz
Tradíció és kultúra
A nagyobbak történelmi kitekintést is kapnak, ami segít megérteni a mozgásforma elméleti hátterét. Tapasztalatunk, hogy a kultúrális ismeretek segítik a gyakorlatok megértését.
Jelentkezz
Previous slide
Next slide
Kalandor tábor
A tábor helyszíne Bugacon egy varázslatos környezetben található tanya, ahol biztonságban gyakorolhatod a ninják titkos mozdulatait. Tapasztalt és elkötelezett oktatóink mindig ott lesznek, hogy segítsenek, és inspiráljanak a ninják izgalmas világában.
Jelentkezz
Napközis tábor
Reggeltől délutánig a Seijin Dojoban étkezéssel, egésznapos programokkal harcművészeti tematikára.
Jelentkezz
Previous slide
Next slide
Táborok 6-14 éves korig

Edzőtáborok

Edzőtáborokat a nyáriszünet ideje alatt szervezünk. A Napközis Ninja Tábor a Dojo falain belül, a mindig nagy sikernek örvendő Kalandtábor pedig Bugacon kerül megrendezésre. Ezen alkalmakkor nem csak az edzésekre koncentrálunk. Igyekszünk minél színesebb programcsokrot összeállítani a térningek mellett az előadásoktól kezdve egészen a lovaglásig.

A csatlakazáshoz nem szükséges, hogy a gyerekek bármilyen korábbi tapasztalattal rendelkezzenek harcművészetek terén, kezdőket is szívesen várunk.

6 éves kortól

Magánedzések

Természetesen a gyermekek számára is van lehetőség magánedzésre. Akár egyedül is, de a maximum létszámot 4 főben határoztuk meg. 

A részvétel mindenkinek ajánlott, aki komolyabban szeretne foglalkozni ezzel a harcművészettel vagy úgy érzi plusz edzésekre van szüksége péládul övvizsgára készülve.

A magánedzéseket Shihan Gábor tartja, egyéni időpontegyeztetés alapján.

Szeretettel várunk!

Ha véletlen sem szeretnél lemaradni eseményeinkről...

Iratkozz fel!