SEIJIN DOJO

NINJUTSU GYEREKEKNEK

SEIJIN DOJO - HARCMŰVÉSZETI AKADÉMIA GYEREKEKNEK

üdvözlünk a seijin dojo harcművészeti akadémiáján!

Fedezzétek fel a ninjutsu csodálatos világát!

Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejlessze az önbizalmát és a kitartását, miközben izgalmas kalandokat él át és megismerkedik egy távoli kultúra, Japán világával, akkor jó helyen jársz!

Harcművészeti Akadémiánkon a ninja és szamuráj hagyományokból született ninjutsut (Bujinkan Budo Taijutsu) oktatjuk. A célunk, hogy a gyerekek számára lehetővé tegyük belső erejük felfedezését, mindezt pozitív és támogató környezetben. 

A Dojo tapasztalt és elkötelezett oktatói segítségével gyermekeid játék közben elsajátítják a harcművészeti mozgások és technikák alapjait, és később eljutnak egészen a komplexebb ninjutsu technikákig.

Hiszünk abban, hogy a harcművészetek gyakorlása olyan erkölcsi, fizikai és szellemi tartást ad a gyerekeknek, ami segíti őket az élet mindennapi harcainak leküzdésében.

ninjutsu edzések gyerekeknek

Miért válaszd a Seijn Dojot?

Akadémiánk oktatói rendkívül tapasztaltak a gyerekek harcművészeti oktatásában. Mindannyian szenvedélyesen szeretjük a művészetünket és elkötelezettek vagyunk abban, hogy gyermeked a lehető legjobb képzést kapja.

Rendkívül fontosnak tartjuk a biztonságos, pozitív légkört. Ezért mindent megteszünk, hogy növendékeink ne féljenek a tréningek során. Játékos és szórakoztató feladatokkal és sok nevetéssel igyekszünk feldobni az edzések hangulatát. 

Az izgalmas kalandokról és kihívásokról az akadálypályák, a csoportos játékok, a szimulált küzdelmek a és taktikai feladatok gondoskodnak. Mindegyiket gondosan kiválasztva, hogy fejlesszék a reflexeket, az egyensúlyt és a stratégiai gondolkodást.

A ninjutsu tréningek nem csak a harcművészet technikáit és mozgásformáit foglalják magukban, hanem értékeket és életre szóló tanulságokat is közvetítenek. A játék, az önuralom, a kitartás és a küzdeni tudás olyan értékek, amelyeket gyermeked az élet minden területén kamatoztathat.

Kérdésed van?

Szeretettel várjuk a kezdőket is! Tapasztalataink szerint a gyerekek nagyon hamar beilleszkednek és élvezettel vesznek részt az óráinkon.

Szükség lesz egy kulacsra, egy kényelmes nadrágra, pólóra és egy váltó zoknira. Cipőt tatamis termeinkben nem hordunk. A későbbiekben ajánlott keiko gi edzőruhára beruházni.

A legfiatalabb ninja csapat a Japán folklórban népszerű  tanukiról (nyestkutya) kapta nevét, mivel a kicsiny alakváltó, olyan csintalan és játékos akár egy kisgyerekek.

A csoportban 3-6 éves kor közötti tanítványok vannak, de besorolásnál figyelembe vesszük a gyerekek fejlettségi szintjét is.

Ak oktató, Manu, nagy tapasztalattal rendelkezik a kisgyeremekekkel kapcsolatban, főállásban óvóbácsiként dolgozik.

Növendékeink az edzéseken játékos feladatok segítségével sajátítják el a ninjutsu alap mozgáskészletét. Megtanulnak biztonságosan esni és gurulni. Kiemelt figyelmet kapnak az egyensúly és ügyességfejlesztő gyakorlatok, így a megszerzett tudás készség szintre fejlődik bennük.

Az edzéseket Darányi Gábor, a dojo alapítója és vezető edzője tartja. Harcművészeti óráinkon a fiatalok biztonságos és barátságos környezetben sajátítják el a ninjutsu mozgáskészletét, technikáit és a fegyverhasználatot.

Az edzések során a gyerekek fejlesztik a koordinációjukat, a reflexeiket és a rugalmasságukat, miközben megtanulják a dobásokat, a hajításokat és a harci technikákat.

A csoportban végzett növendékek a felnőtt edzéseken mélyíthetik tovább tudásukat, hiszen a ninjutsu nem csak egy harcművészet, hanem életforma, ami segít a gyerekeknek fejlődni és saját határaikat túlszárnyalni.

Jelentkezni telefonon, emailben vagy az űrlap kitöltésével tudsz. Ha bizonytalan vagy, hogy gyermekednek tetszeni fog-e az edzés, gyertek el hozzánk egy ingyenes próbaórára. Ismerkedjetek meg a Dojoval, az oktatóval mindenféle kötelezettség nélkül. Szeretettel várunk benneteket!

Hiszünk abban, hogy a harcművészetek gyakorlása, olyan erkölcsi, szellemi, és fizikai tartást ad, ami segít az élet mindennapi harcainak leküzdésében.

Az edzések a Seijin Dojo tatamis termében vannak megtartva. A szülők elkísérhetik gyermekeiket és a közösségi terünkben meg is várhatják őket.

A tagsági kártyát az első hónap után lehet kiváltani. Az alábbi kedvezmények vehetőek igénybe vele:

  • havi bérletek kedvezményes áron;
  • Dojo programjaira, rendezvényeire, nyári táboraira kedvezményes belépés
  • A Dojo tagoknak tartott rendezvényeken (pl: farsang, év végi ünnepség) való részvételi lehetőség

Ebben a harcművészeti ágban nincsenek versenyek. Megmérettetésként vizsgákat lehet tenni és övfokozatokat lehet szerezni. A vizsgákra komolyan készülünk, egy övvizsga pedig fontos, ünnepélyes esemény a Dojo életében. 

A tagsági díjak két formában fizethetőek:

  • A Dojo-ban készpénzben
  • Átutalással (Ganbatte Hajrá Sport Egyesület, Erste Bank, 11600006-00000000-52192850)

A befizetett előlegeket érvényes jelentkezés után, távolmaradás esetén nem áll módunkban visszatéríteni.

NINJUTSU GYEREKEKNEK

Jelentkezz ingyenes próbaedzésünkre!