Ninja kalandortábor

Fedezd fel a Ninják titkos művészetének izgalmas világát a Ninjutsu Gyerektáborban!

Ninják és kalandok rajongói figyelem! Ha szeretnél megismerkedni az árnyékharcosok hihetetlen képességeivel, akkor ez a tábor neked szól! Csatlakozz hozzánk a legkalandosabb nyári programra, ahol kipróbálhatod, hogy Te milyen ninja lennél!

A Ninja Kalandortáborban lehetőséged lesz

Megtanulni az ősi ninják harci technikáit.

Elsajátítani a rejtőzködés, lopakodás fortélyait, hogy el tudj tűnni az ellenség szeme elől.

Olyan túlélő technikákat elsajátítani, amit a ninják is használtak a bevetéseik alatt.

Éjszakai őrjáratra indulni, és a tábor nyugalmát biztosítani.

Kihívásokkal és akadálypályákkal teli tréningeken részt venni.

Megismerkedni más lelkes ninjákkal és barátságokat kötni.

Szórakoztató játékokban és bátorságpróbán megmérettetni.

MIKOR és Hol?

2023. július 31- augusztus 2.

Érkezés szerda reggel (8:30-9:30), távozás péntek délután (18:00-19:00) 

A tábor helyszíne Bugacon egy varázslatos környezetben található tanya, ahol biztonságban gyakorolhatod a ninják titkos mozdulatait. Tapasztalt és elkötelezett oktatóink mindig ott lesznek, hogy segítsenek, és inspiráljanak a ninják izgalmas világában.

MIBEN MÁS A NINJA KALANDORTÁBOR? 

A dojoban (edzőterem) számtalan dolgot meg lehet tanulni, de néhány ninja képességet csak a szabadban lehet elsajátítani. Erre ad remek lehetőséget az 1 ha-os erdővel körülvett ninja bázis, ahol megtanulunk menedéket építeni, hangtalanul lopakodni az erdőben, valamint biztonságban kipróbálhatjuk a különböző lőfegyvereket (íj, shuriken, légpuska).

A kis ninják sátrakban fognak aludni (rossz idő esetén a házban lesznek elszállásolva), és a tábor éjszakai nyugalmáról is ők fognak gondoskodni váltott őrségben.

Áraink

Kedvezményes árunk 2024. július 12-ig megtörtént jelentkezés és részvételi díj befizetésével vehető igénybe. A részvételi díjat átutalással vagy készpénzben lehet befizetni. A befizetett díjakat érvényes jelentkezés után, távolmaradás esetén nem áll módunkban visszatéríteni.

Nem számít, hogy mennyire vagy tapasztalt a harcművészetek terén, a Ninjutsu Kalandortábor minden 8-14 év közötti ifjú harcos számára nyitott. Az oktatás lépésről lépésre halad, így mindenkinek lehetősége van fejlődni és új készségeket elsajátítani.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Regisztrálj most a Ninjutsu Kalandortáborba, és válj te is egy igazi harcos-ninjává!

Várunk szeretettel!

A Ninjutsu Kalandortábor Csapata